Welkom bij TopKidsFashion!
Winkelwagen 0

Verzenden

Verzending

Tijdens het bestelproces kunt u aangeven of u uw bestelling komt afhalen in de winkel of dat u kiest voor verzending naar het opgegeven adres.

Afhalen in de winkel

Tijdens het bestelproces kunt u aangeven of u uw bestelling komt ophalen in onze winkel (optie: Afhalen in winkel in Gouda). Ideaal voor als u in de buurt woont en langs wilt komen om uw bestelling te passen of op te halen. Mocht u bij het afhalen besluiten het artikel toch niet af te nemen, dan restitueren wij uiteraard het door u betaalde bedrag.

U kunt uw bestelling ophalen binnen onze reguliere openingstijden. Deze vindt u op onze contactpagina. Wij doen ons best om er voor te zorgen dat uw bestelling nog dezelfde dag voor u klaar ligt.

Verzending

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, dan versturen wij die zo snel mogelijk. Als richtlijn hanteren wij hiervoor het volgende schema:

Besteld op Verzonden op
Maandag Dinsdag
Dinsdag voor 15.00 uur Dinsdag
Woensdag voor 15.00 uur Woensdag
Donderdag voor 15.00 uur Donderdag
Vrijdag voor 15.00 uur Vrijdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag
Tijdens de sale periode kan het voorkomen dat de afhandeling van uw bestelling wat langer duurt.

Wij verzenden uw bestelling GRATIS binnen Nederland. U ontvangt een verzendbevestiging per mail als uw bestelling is verzonden. Gedurende de sale kunnen afwijkende verzendkosten gelden.

Voor zendingen naar België rekenen wij €4,50 aan verzendkosten (max. 10 kg).

Indien u in het buitenland uw bestelling wilt ontvangen, dan kunt u voorafgaand per mail contact met ons opnemen voor een opgave van de verzendkosten die wij zullen berekenen.

Ruilen

Indien u een artikel wilt ruilen, dan kunt u het beste een nieuwe bestelling via onze webshop plaatsen en het om te ruilen artikel naar ons retourneren.

Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat een artikel toch niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet of dat u het artikel om andere redenen wilt retourneren. Dat is geen enkel probleem. U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het artikel retourneren. Meldt u uw retour per mail aan, dan heeft u tot 14 dagen na de aanmelding per mail de tijd om het artikel te retourneren.

In de verpakking van uw bestelling is een retourformulier bijgevoegd. Voeg het door u ingevulde formulier toe aan uw retourzending, zodat wij deze snel kunnen verwerken.

Wij accepteren alleen retourzendingen die aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De kaartjes zijn aangehecht.
  • De artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. De kleding passen is uiteraard toegestaan.
  • De artikelen dienen ongewassen te zijn.
  • De artikelen mogen niet door u hersteld zijn (of een poging daartoe).
  • De retourzending is deugdelijk verpakt.
  • Het retourformulier is bijgesloten.
  • De retourzending is voldoende gefrankeerd.

Het artikel kan geretourneerd worden naar:

TopKidsFashion
Afdeling Retouren
Justus van Effenpad 4
2806 SX  GOUDA

De kosten en het risico van de retourzending komen voor uw rekening. Bij onvoldoende frankering wordt de (straf)porto met u verrekend. Wanneer er sprake is van een fout van TopKidsFashion (bijvoorbeeld wanneer een verkeerd artikel is geleverd) komen de retourkosten wel voor onze rekening. Bewaar uw verzendbewijs goed, zodat u altijd kunt aantonen dat uw retour is verzonden.
Nadat wij het artikel retour hebben ontvangen, ontvangt u zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag retour. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de bestelling heeft betaald. Wij streven er naar om uw retour binnen 3 werkdagen te hebben verwerkt.