Welkom bij TopKidsFashion!
Winkelwagen 0

Ruilen & Retourneren

Ruilen

Indien u een artikel wilt ruilen, dan kunt u het beste een nieuwe bestelling via onze webshop plaatsen en het om te ruilen artikel naar ons retourneren.

Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat een artikel toch niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet of dat u het artikel om andere redenen wilt retourneren. Dat is geen enkel probleem. U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het artikel retourneren. Meldt u uw retour per mail aan, dan heeft u tot 14 dagen na de aanmelding per mail de tijd om het artikel te retourneren.

In de verpakking van uw bestelling is een retourformulier bijgevoegd. Voeg het door u ingevulde formulier toe aan uw retourzending, zodat wij deze snel kunnen verwerken.

Wij accepteren alleen retourzendingen die aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De kaartjes zijn aangehecht.
  • De artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. De kleding passen is uiteraard toegestaan.
  • De artikelen dienen ongewassen te zijn.
  • De artikelen mogen niet door u hersteld zijn (of een poging daartoe).
  • De retourzending is deugdelijk verpakt.
  • Het retourformulier is bijgesloten.
  • De retourzending is voldoende gefrankeerd.

Het artikel kan geretourneerd worden naar:

TopKidsFashion
Afdeling Retouren
Justus van Effenpad 4
2806 SX  GOUDA

De kosten en het risico van de retourzending komen voor uw rekening. Bij onvoldoende frankering wordt de (straf)porto met u verrekend. Wanneer er sprake is van een fout van TopKidsFashion (bijvoorbeeld wanneer een verkeerd artikel is geleverd) komen de retourkosten wel voor onze rekening. Bewaar uw verzendbewijs goed, zodat u altijd kunt aantonen dat uw retour is verzonden.
Nadat wij het artikel retour hebben ontvangen, ontvangt u zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag retour. Wanneer het totaalbedrag van uw bestelling na verrekening van de retour onder de € 19,95 komt, berekenen wij alsnog € 2,49 aan verzendkosten die wij zullen inhouden op het bedrag van de retour. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de bestelling heeft betaald. Wij streven er naar om uw retour binnen 3 werkdagen te hebben verwerkt.