Welkom bij TopKidsFashion!
Winkelwagen 0

Betaalmethoden

Bij ons kunt u op diverse manieren veilig betalen. Onderstaand volgt een opsomming van de diverse betaalmethoden die mogelijk zijn.
Winkel:
In de winkel kunt u contant betalen of met PIN.
         MaestroWebshop:
In de webshop kunt u op de volgende wijzen betalen:
iDEAL
iDeal: Betalen via iDeal werkt op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft uw bankpas en identificatiemethode nodig en betaalt daarmee veilig en snel vanuit uw eigen bankomgeving. Wij maken gebruik van het betaalplatform van Mollie. Deze naam komt u dan ook tegen bij het afronden van uw bestelling.
          Capayable (achteraf betalen)
Capayable: Achteraf betalen. Dit loopt via het betaalplatform van PAY.NL. Capayable voert voor ons het volledige achteraf betalen proces uit. Dit betekent dat u een mail van Capayable ontvangt om het gekochte artikel te betalen. Voor meer informatie zie: Capayable. Voor deze service berekenen wij géén extra kosten.
Creditcard
Creditcard: Het is ook mogelijk om met uw creditcard te betalen (Mastercard, Visa, American Express). Creditcardtransacties verlopen via Stripe.com. Voor deze service berekenen wij géén extra kosten.
Bancontact/Mister Cash
Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bancontact/Mister Cash loopt via Mollie.