Welkom bij TopKidsFashion!
Winkelwagen 0

Betaalmethoden

Bij ons kunt u op diverse manieren veilig betalen. Onderstaand volgt een opsomming van de diverse betaalmethoden die mogelijk zijn.
Winkel:
In de winkel kunt u contant betalen of met PIN.
         MaestroWebshop:
In de webshop kunt u op de volgende wijzen betalen:
iDEAL
iDeal: Betalen via iDeal werkt op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft uw bankpas en identificatiemethode nodig en betaalt daarmee veilig en snel vanuit uw eigen bankomgeving. Wij maken gebruik van het betaalplatform van Mollie. Deze naam komt u dan ook tegen bij het afronden van uw bestelling.
          Capayable (achteraf betalen)
Graag online bestellen en later betalen? Dat kan als je kiest voor achteraf betalen via Capayable. Na bestelling ontvang je per e-mail de factuur met betaalinstructies. Je hebt dan 14 dagen de tijd om te betalen. Met Capayable kan je achteraf betalen tot een bedrag van € 500,-. Mocht je voor het eerst betalen met Capayable dan kan je achteraf betalen tot een bedrag van € 350,-. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen door te kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over Achteraf Betalen van Capayable? Bezoek dan: www.capayable.com of bekijk de betalingsvoorwaarden (pdf).  
Creditcard
Creditcard: Het is ook mogelijk om met uw creditcard te betalen (Mastercard, Visa, American Express). Creditcardtransacties verlopen via Stripe.com. Voor deze service berekenen wij géén extra kosten.
Bancontact/Mister Cash
Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bancontact/Mister Cash loopt via Mollie.