Welkom bij TopKidsFashion!
Winkelwagen 0

Hoe het allemaal begon...

Kevin Onstenk

Dit is de 1e blog van TopKidsFashion. Hiermee willen we wat meer inzicht geven over onze achtergronden. Ik (Kevin, 38 jaar) en mijn vrouw (Rianda, 37 jaar) hadden het er altijd wel over hoe het zou zijn om een eigen winkel te starten. Het bleef altijd bij dromen. Tot het moment dat de V&D de deuren moest sluiten. Wij kochten daar in Gouda relatief veel kinderkleding. Toen dat wegviel, werd de spoeling opeens best wel dun. Ondanks dat wij beide geen achtergrond hebben in de retail of kinderkleding (wel ervaringsdeskundige door onze 3 kids, ;-)) hebben we toch de knoop doorgehakt dat het er dan maar eens van moest komen.

In eerste instantie was een webshop het plan, maar sommige merken eisen een fysieke winkel, dus toen werd de zoektocht gestart naar een pand in het centrum van Gouda. Uiteindelijk vonden we een geschikt pand in de Wilhelminastraat, vlakbij de Nieuwe Marktpassage, en hebben we in 1,5 maand de winkel ingericht. Met onze fysieke winkel zijn we uiteindelijk gestart op 11 maart 2017. In december 2016 waren we toen al wel gestart met de webshop. Vanaf het moment van opening van ons winkelpand aan de Wilhelminastraat 37 te Gouda stond en staat alles in het teken van het aanbieden van hippe, kleurrijke en betaalbare baby- en kinderkleding.

Omdat wij beide daarnaast nog een andere baan hebben (ik, ICT en mijn vrouw Inkoper) besloten we dat we het verstandig zou zijn om iemand aan te trekken voor 2 dagen in de week zodat we wat meer dagen in de week open kunnen zijn. Gelukkig hebben we toen Annemarie gevonden (lang leve de connecties op school) die bij ons op de woensdag en vrijdag in de winkel staat. Rianda staat op de donderdag en zaterdagmiddag in de winkel en ikzelf doe de koopavond op donderdag en de zaterdagochtend en een stukje van de middag.

Nu de winkel zo'n 6 maanden open is en we al veel indrukken hebben hoe het allemaal reilt en zeilt, leren we nog elke dag. Soms leer je door het maken van fouten en dat is helemaal niet erg. We krijgen veel complimenten van onze lieve klanten en weten daardoor dat we op de goede weg zitten. Blijkbaar is TopKidsFashion een aanwinst voor Gouda! 

Wij blijven natuurlijk onze uiterste best doen om leuke, hippe, kwalitatief goede en vooral betaalbare baby- en kinderkleding aan te bieden. Uit de positieve reacties van onze klanten, denken we dat we hierin best goed geslaagd zijn door het merkenpakket wat wij nu voeren in de maten 86/92 t/m 176. :-) Voor de meisjes zijn B.Nosy, O'Chill, Birds en Bampidano hele interessante merken met kleurrijke jurkjes en rokjes, of Cars, Tiffosi en Jake Fischer voor de wat stoerdere meid. Voor de jongens bieden wij Cars, Tiffosi, TYGO&vito, SKURK, B.Nosy, Quapi en Jake Fischer. Zowel kleurrijke items als ook stoere items.

Ook de baby's zijn we niet vergeten en daar voeren we de merken Quapi en Bampidano. Of leuke babyslofjes van het merk Melton.

Ook bieden we boxershorts en sokken aan voor de jongens van Christiano Ronaldo (CR7).

Kortom, een leuk merkenpakket en we zijn altijd op zoek naar nieuwe leuke merken! Dus mocht u tips hebben, graag! Of als u tips hebt om onze service nog meer te verbeteren, dan horen we dat natuurlijk ook graag!

Tot een volgende blog.

Groetjes,

Kevin


Nieuwe Post

Sale

Unavailable

Uitverkocht